Blogs

De blogs van Stucstad.nl zijn bedoeld om u informatie te geven over de mogelijkheden en ook onmogelijkheden van verschillende soorten stucwerk. Daarnaast wil ik u inzicht geven in onze manier van werken, technieken en gebruikte materialen. Mist u een bepaald onderwerp? Laat het gerust weten, zodat ik over dat onderwerp een blog kan schrijven.

Vochtschade: wat nu?

Vochtschade: wat nu?

Heeft u een lekkage gehad? Vaak is dan het stucwerk ook beschadigd. Gelukkig is dit meestal een kwestie van verzekeringswerk. Stucstad.nl herstelt de schade snel voor u zonder langdurige overlast.

Lees meer
Stucadoors & schoonmaken…

Stucadoors & schoonmaken…

´Stucadoors zijn varkens´ wordt vaak gezegd. Wij niet. Wij dekken alles altijd netjes af en maken de boel goed schoon. Precies zoals het hoort.

Lees meer
Stuccen in de nieuwbouw

Stuccen in de nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouw huis gekocht? Gefeliciteerd! Wees er zuinig op en kies voor Stucstad.nl om het vakkundig te laten stuccen en sauzen.

Lees meer
Buiten stucwerk: een vak apart

Buiten stucwerk: een vak apart

Buiten stuccen vergt een andere aanpak dan binnen. Lees hier over onze aanpak die is gebaseerd op jarenlange ervaring en professioneel advies van onze leverancier.

Lees meer
R

Als u kwaliteit zoekt...

R

U ontvangt snel een offerte

R

Ruim 7 jaar ervaring op het hoogste niveau !

R

...kiest u voor stucstad.nl !

R

Wij hanteren standaard scherpe tarieven

R

Ook: latexspuiten, spackspuiten, beton ciré, maatwerk kasten en buitengevelisolatie

Op deze pagina vind u een selectie van onze projecten. Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Selecteer dan de gewenste categorie of maak gebruik van het zoekvenster.

Bel ons!


0800 - STUCCEN
(0800 - 788 22 36)

Over ons


Stucstad.nl is een professioneel Brabants stucadoorsbedrijf dat haar oorsprong vindt in 2012. De werkzaamheden van ons team van vaste stucadoors zijn inmiddels uitgegroeid tot geheel Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

©2024 Stucstad.nl | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Realisatie Pica2Studio.nl