Aantal tevreden klanten

Reviews

Gemiddeld rapportcijfer

Zakken Knauf gesmeerd

Wij horen graag van u!

Heeft u door ons werk laten doen? Wij horen graag uw mening hierover. Dit kunt u doen door gebruik te maken van het volgende formulier.

9 + 10 =

Beton ciré badkamer

De badkamer is echt heel gaaf geworden. Martijn heeft de toilet, bad, muren en vloer in beton ciré gemaakt en het ziet er overal super uit, ik kan niet anders zeggen. We zijn erg tevreden met het resultaat! 


Jok en Rob

Tilburg, 8 maart 2019

Paarlemoer stuc

Ik heb via de aannemer Stucstad gevonden als stuckadorsbedrijf dat paarlemoer stuckwerk kon maken van het merk Dofine Perle. Eerst hebben ze de muur vlak gemaakt en daarna hebben ze de afwerklaag heel subtiel aangebracht. Dit product is zo gaaf, wij genieten elke dag van het resultaat!

Jonh en Debbie

Breda, 24 februari 2019

Waarom Stucstad.nl?

  • Stucstad.nl scoort een 9,2 voor de klanttevredenheid
  • Stucstad.nl komt gemaakte afspraken na
  • Stucstad.nl levert op elk werk garantie
  • Stucstad.nl heeft al ruim 10 jaar professionele ervaring
  • Stucstad.nl verzorgt ook schilder- en behangwerk
  • Stucstad.nl volgt de laatste trends in vloer- en wandafwerking

´Martijn verzorgde ook het schilderwerk en beton ciré´

Toen ik vroeg of Martijn ook schilderwerk deed, bleek dat hij een heel allround is. Hij heeft ons huis ook gesausd en beton ciré in de badkamer aangebracht. Ik was in 1 keer klaar!

Maaike

Bergen op Zoom, 18 januari 2019

Uitvlakken muren badkamer

Het was nodig voor de tegelzetter om de muren eerst uit te vlakken.

Stucstad heeft dit heel netjes gedaan met afreiprofielen die waterpas stonden en een speciale mortel met cement. Na het tegelen heeft Martijn ook een deel van de muren en plafond mooi bezet, we zijn heel content! 

John & Bernadette

Essen (BEL), 30 november 2018

‘Ik ben nu eenmaal een perfectionist’

Ik ben nu eenmaal een perfectionist en ik heb nu eenmaal hoge verwachtingen aan de afwerking van het stucwerk. Wat voor de ene stucadoor sausklaar is, dat is in werkelijkheid eigenlijk slechts behangklaar. Ik heb op het internet veel rondgezocht, maar vertrouwde niet op wat voor werk ik dan zou krijgen. Ik werd door een medewerker van de bouwmarkt gewezen op Stucstad, daar had hij veel goede verhalen over gehoord. Martijn kwam meteen kijken op het werk en we hadden een prettige kennismaking, hij heeft veel ervaring en kon elke vraag meteen goed beantwoorden. De eerste indruk is toch veelzeggend, We hebben toen een aantal prijzen vergeleken en de combinatie van professionaliteit en goed prijs deed mij besluiten met Stucstad in zee te gaan. Bedankt voor alle hulp, ook voor de kleine attentie die je hebt achtergelaten als dank voor de koffie! ?

Wendy

Geertruidenberg, 9 oktober 2018

´Scheuren mooi hersteld´

Het oude stucwerk had scheuren langs de randen van de plafonds . Martijn heeft het plafond opnieuw gestuct en de hoeken ingesneden en afgekit . En de scheuren zijn weggebleven, ik ben helemaal blij. 

Hilde

Ulvenhout, 4 augustus 2018

Zoekt u een professionele stucadoor?

 

Bel GRATIS:


0800 - STUCCEN


06 - 34 19 00 69

U ontvangt snel een gratis offerte!

Beton stuc

Martijn heeft onze badkamer gestucadoort en beton stuc gemaakt. Het zag er erg mooi en natuurlijk uit, niet zoals je vaak ziet met een nep-look. En alles goed afgekit en uitgelegd hoe de muren te onderhouden, wij zijn heel content, een dikke 8!

Prinssen

Rotterdam, 7 mei 2018

Gipsplaten naden dichtzetten

Stucstad heeft de naden dichtgezet van de gipsplaten. Er zitten af en toe nog wel oneffenheden in de platen, ik weet niet of dat normaal is. Hij zei dat dit in de wand zit en dat de wand gestuct moest worden als we een 100% resultaat wilden.

F. Bakker

Wijk en Aalburg, 28 december 2018

‘Fijne samenwerking’

Het was een fijne samenwerking, ik de koffie zetten en jij stuccen. Het is zwaar werk stuccen en ik heb daar veel respect voor. Het was leuk dat je mijn zoon kent van de basisschool, uiteindelijk is Breda natuurlijk ook een dorp. Stucstad.nl is een professioneel stucadoorsbedrijf dat ik iedereen kan aanraden. De groeten van een tevreden klant en veel succes gewenst in de toekomst!

Familie Rietveld

Bosschenhoofd, 4 januari 2018

Martijn heeft bij ons gestuuct en latex gespoten

Wij wilden echt de hoogste kwaliteit verf op de muren. Stucstad heeft eerst alles vlak gestuuct en daarna alles met de pomp gespoten. Ook hebben ze een aantal muren een andere kleur gegeven en de randen hier waren ook erg mooi. 

Een dikke 10!

Labee

Oud-Gastel, 13 november 2017

Pleisterwerk buitenvoorgevel

Ons huis is vorig jaar opnieuw gestuct aan de buitenkant. Het oude stucwerk zat los en was gescheurd. Martijn heeft het oude stucwerk verwijderd en opnieuw gestuct. Hij was hier heel ervaren in en heeft ook aandacht besteed aan de grond en de dakrand. Het ziet er nog als nieuw uit, goed gedaan!

Anoniempje

Dordrecht, 28 augustus 2017

Wist u dat?

  • wij actief zijn in de nieuwbouw met de modernste technieken, maar ook de traditionele technieken voor de renovatie beheersen?
  • Van sausklaar stucwerk en spackspuiten tot sierlijsten en ornamenten: wij maken het voor u!

Schuurwerk in badkamer

Netjes en goede prijs

Konings

Rockanje, 21 mei 2017

Badkamer stucadoren met cement

De muren van de badkamer opnieuw gestuct. Er ging veel materiaal in en dat kostte best veel geld, maar de tegelzetter kon er erg strak op tegelen. Voor een volgende klus bel ik Stucstad weer.

Oomen

Bavel, 28 april 2017

‘Betrouwbaar en professioneel’

Martijn is een betrouwbare professional. Ik had al gehoord dat hij eigenlijk veel meer kan dan alleen stuccen en schilderen en dat bleek. Ze hebben 2 stopcontacten verlegd, een stopcontact bijgemaakt en een verwarming afgekoppeld die niet meer in gebruik was. Ook hebben ze een deel van de vloer hersteld met zandcement. Het resultaat is ook weer top. Zelfs de meest kritisch bezoekers zijn onder de indruk, en ik heb Stucstad al meerdere malen aanbevolen aan vrienden en collega´s.

Hans en Hilde

Tilburg, 8 januari 2017

Spachtelen hal en trapgat

Van een eerdere klus kende ik Stucstad nog en de kwaliteit was ook nu goed. De korrelgrootte konden we goed uikiezen en ook de kleur konden we kiezen met een kleurenwaaier, samengevat: goed werk 🙂 

Wouter en Anita

Oosterhout (Nb), 7 september 2016

Restauratie van ornamenten

Ons huis is opnieuw gestuuct en de oude plafonds in de hal zijn mooi hersteld.

Fam. de Vries

Raamsdonksveer, 15 september 2018

Fotobehang

Het stucadoorsbedrijf Stucstad heeft bij ons een muur gestuukt zodat er fotobehang op kon worden geplakt. Het ging om een print in de keuken. Ik ben erop gekomen om fotobehang te nemen, omdat de muur zo ontzettend glad was gestuct door Martijn. De foto is ook echt heel strak geplaatst, je ziet totaal geen overgangen. Mensen waarschuwden ons nog dat je goed moest uitkijken met de ondergrond, deze moet echt superspiegeltjeglad zijn, nou dat was wel toe te vertrouwen aan Martijn. Hij is ook een sympathieke kerel, die me van a tot z alles heeft uitgelegd. Het is echt vakwerk dat je krijgt voor je geld en afspraak is afspraak, dat is natuurlijk ook heel fijn. Absoluut een aanbeveling waard, Martijn, bedankt namens een heel tevreden klant.

Marjon en Martijn

Wouw, december 2015

Leemstuckwerk

Het was moeilijk om iemand te vinden, maar via Stukbouw kwamen we bij Stucstad.nl uit voor het maken van leemstuckwerk. 

Uiteindelijk heeft Stucstad ook de woonkamer compleet gesaust en alles strak gemaakt.

Mw. Hendriks

Waalwijk, 4 juni 2015

Zoekt u een professionele stucadoor?

 

Bel GRATIS:


0800 - STUCCEN


06 - 34 19 00 69

U ontvangt snel een gratis offerte!

Toiletrenovatie

Wij hebben onze 2 toiletten laten stuccen en latexen met schrobvaste muurverf. Ziet er erg strak uit!

Marieke

Hoogstraten (Bel), 20 februari 2015

Stuccen en schilderen

De kleedkamers van onze winkel moesten worden gestuckt en via onze aannemer zijn we bij Stucstad.nl terecht gekomen. 

Snel, goed en betrouwbaar, een echte aanrader dus, zie de foto´s in de bijlage. 

Robbert

Oudenbosch, 24 december 2014

Stuckwerk en tegelvloer leggen

Stucstad had eerst onze keuken gestuct en in ons nieuwe huis hebben we de tegelvloer en al het stucwerk laten doen. Ook hebben we de toog laten vervangen door rechte strakke hoeken. Vakwerk waar we altijd op kunnen rekenen en bij deze onze aanbeveling. 

Marjon en Martijn

Barendrecht, 21 mei 2014

Heel klantvriendelijk

We zijn heel tevreden over de spachtelputz die Stucstad heeft aangebracht in de hal en trapgat. Martijn liet eerst een aantal staaltjes zien van de korrelgroote zodat wij goed konden kiezen. Alles is netjes, ook de hoeken zijn mooi geworden en alles is nu superstevig. We wisten dat het ondanks dat het niet veel meters waren toch wel wat ging kosten omdat alles moest worden afgeplakt en het materiaal duur is, maar al met al vond ik de prijs meevallen.

Jacques en Ria

Tilburg-Reeshof, 25 december 2013

´Een superstrak plafond!´

Stucstad heeft ons woonkamerplafond gestuckt en gesaust. Het is superstrak geworden, Ik was bang voor strepen en ben blij dat ik Martijn heb ingeschakeld! En dat alles ook nog eens voor een hele nette prijs.

Lodewijk

Kruiswijk, 3 maart 2019

‘Echte vakmannen die we aanbevelen’

Ik ben heel tevreden over StucStad. Ze waren mooi op tijd en gingen in een keer door. Ze hebben heel mooi werk geleverd, en voor de ombouw in de keuken daar zijn we heel blij mee. Een echte vakman die we zeker aanbevelen!

Frank

Eindhoven, 25 februari 2019

Restauratie van buitengevel met sierlijsten

De vakman van Stucstad.nl heeft de gevel keurig hersteld. Het stucwerk van de oude laag zat vol met scheuren en was op sommige plekken eraf gevallen. De hele gevel is opnieuw gestuct en er zijn meteen sierlijsten rond de kozijnen gezet. Het huis heeft nu een hele sjieke uitstraling. Wij raden Stucstad.nl bij iedereen aan voor het stuccen buiten.

Frank

Eindhoven, 16 februari 2019

´Bedankt Stucstad!´

We hadden al een tijd het voornemen om de huiskamer, toilet en gang te laren stuccen met glad stucwerk. De installateur die de badkamer al had gemaakt had een erg hoge offerteprijs afgegeven, daarom gingen wij verder zoeken en kwamen we via-via uit bij Stucstad. We wisten ook dat zij ook schilderwerk deden. Martijn is komen kijken en gaf ons goed advies. We konden ook kijken bij een eerder project dat hij had gemaakt en dat zag er zo strak uit dat we meteen ja hebben gezegd. Het stucwerk heeft 1,5 week gedroogd en is toen meteen voorgestreken en geschilderd, met 1 muur in een accentkleur.   Wij genieten nog elke dag van het mooie resultaat. We zijn blij dat we het schilderen ook hebben laten doen, dat is echt mooi geworden! Bedankt Stucstad!

Janssen

Etten-Leur, 7 januari 2019

Stucen en schilderen woonboot

Onze woonboot is weer helemaal mooi. De woonkamer en 2 slaapkamers zijn strak gestuct en de woonboot is meteen ook mooi gesaust.

Rijssen

Breda, 3 december 2018

Complete afbouw

Wij wilden onze zolder verbouwen en kenden Martijn via/via. Hij heeft samen met een collega het leidingwerk verlegd zodat wij een extra kamer hebben gecreerd.

Ook alles is mooi gestuct, we hebben daarna zelf geverfd.

Cijfer: 9

H. Beune

Spijkenisse, 15 november 2018

´Grote klasse!´

Voor het stucwerk buiten heeft Martijn een advies laten maken door zijn leverancier Strikolith. Dit heeft hij compleet nagevolgd. Het stucwerk is superstrak en ook de onderrand bij de grond en de dakrand zijn goed afgewerkt tegen het vocht. Grote klasse, bedankt Martijn!

Rijssen

Spijkenisse, 21 september 2018

´Hij komt zijn afspraken na´

De eerste stucadoor kwam niet opdagen. Met Stucstad ging het beter, daar konden wij goede afspraken mee maken.

Ook het plafond heeft hij geplaast met mooi de spotjes op 1 lijn. Fijne samenwerking, bedankt StucStad!

Straatman

Budel, 29 juli 2018

Behangklaar stuccen en glasvezelbehang

In mijn fysiotherapie praktijk wilde ik alles netjes en stevig en dit is prima gelukt.

Roovers

Breda, 16 mei 2018

Stuccen  en verven van de hele woonkamer

Ik vond het werk goed uitgevoerd, maar ik dacht het behang wel goed was verwijderd. Martijn zei dat ook de lijmresten eraf moesten voor de hechting, dit had ik graag eerder geweten dat had mij gescheeld met tijd. Uiteindelijk heeft Martijn meegeholpen met het verwijderen en is alles toch goed gekomen. 

Karel de Groot

Papendrecht, 2 april 2018

Waarom Stucstad.nl?

  • Omdat onze kwaliteit begint bij een snelle en duidelijke offerte en eindigt met een goede afwerking en evaluatie

Gevelisolatie van ons woonhuis

Ik wist niet dat het kon maar toen wij ons nieuwe huis wilden laten stuccen adviseerde Martijn om de gevel meteen te isoleren. Dit hebben we meteen laten doen. Ook hebben we de gevels laten verven. Martijn was erg specifiek over bepaalde details, zoals het water langs de vensterbanken.

Hij gaf ons het gevoel dat hij goede kwaliteit kon leveren en dat is ook gebeurd. Het weer zat af en toe tegen maar Martijn was flexibel in zijn planning. Ook het advies van Strikolith was erg gedetailleerd en de samenwerking met Martijn was een goede. Wij zijn content.

H. Kimmel

Eindhoven, 30 december 2017

Polyurethaan gietvloer woonkamer 

Ik kende Martijn nog van de beton ciré en vroeg hem of hij ook gietvloeren kon maken. Onze vloer heeft hij toppie gemaakt!

Dhr. Feenstra

Rotterdam, 5 oktober 2017

Aftimmeren van de zolder 

Ik heb meerdere offertes opgevraagd om de zolder af te timmeren en isoleren en daarna te stucken en sauzen. Stucstad had een scherpe prijs en kwam het meest professioneel over.

De jongens hebben netjes gewerkt en ik ben er dik tevreden over. 

Mw. Boer

Valkenswaard, 26 augustus 2017

Reparatie van scheuren

Onze nieuwbouw woning had zettingsscheuren langs de plafonds. Martijn heeft alles netjes hersteld en de hoeken ingesneden en afgekit zodat verder scheurvorming wordt voorkomen, Dit hadden we meteen moeten doen! 

R. Pietersen

Rijen, 6 juni 2017

Latexspuiten nieuwbouw

Stucstad heeft alles gestuct en ons een korting gegeven omdat ook de buren meededen. Het latexen is erg strak geworden en ging ook heel snel, waardoor wij snel in onze woning konden. 

R. de Graaf

Dinteloord, 27 maart 2017

Complete afbouw inclusief verleggen electra

Naast het stuccen heeft Martijn de plafonds gemaakt met spotjes en leidingwerk zodat alles goed doorkon gaan.

Allround kun je wel zeggen, 

Groot pluspunt vonden wij de klantgerichtheid en communicatie.

Fam. de Kok

Zoetermeer, 29 december 2016

Zoekt u een professionele stucadoor?

 

Bel GRATIS:


0800 - STUCCEN


06 - 34 19 00 69

U ontvangt snel een gratis offerte!

Geen scheuren

In het najaar hebben wij de sleutel van ons appartement in Dordrecht ontvangen. Omdat er werd gewaarschuwd voor zettingsscheuren wilden we de muren laten behangen met vliesbehang en de plafonds strak gestuct hebben. Stucstad was een stucadoorsbedrijf dat dit alle twee kon doen en dat ook nog voor een mooie prijs. Ze gingen meteen aan de slag en konden alles ruim op tijd opleveren zodat de vloer er meteen achteraan kon. Dank voor het stuccen boys, onze complimenten!

Lex & Simone

Reuver, 14 april 2016

‘Stucstad kwam dezelfde avond nog langs’

Ik heb in het verleden een wat mindere ervaring met een andere stuckadoor gehad en daarom heb ik nu gekozen voor Stucstad voor een nieuwe klus om het plafond te stucken en sauzen. Ik had een goede indruk gekregen van de website en de goede beoordelingen en besloot om op te bellen. Martijn kwam diezelfde avond nog langs en maakte een hele overzichtelijke offerte. De planning verliep ook al soepel. Het werk is echt perfect, super strak en de randen zijn ingesneden. Alles is ook netjes opgeruimd en het afval is meegenomen zonder dat ik erom hoefde te vragen. Een heel bekwaam stuckadoorsbedrijf dus!

van Kuipers

Huibergen, 12 november 2015

Streeploos geverfd

Dag Martijn,
ontzettend bedankt voor het herstellen van de vochtschade aan het plafond als gevolg van een lekkage die we in de winter hebben gehad. Wij vonden je hele aanpak heel erg professioneel en het latex rollen is streeploos, precies wat we verwachten. Je zei het al, goed materiaal is het halve werk en dat is gebleken. Veel succes verder en tot een volgende schilder of stucwerk.

Mo-Breda1986

Breda, 29 oktober 2015

Alles is perfect

Ik kende Martijn nog van de tennis in Roosendaal en wist dat hij een stucadoorsbedrijf had. Vanaf het begin af aan dacht hij mee met wat de mogelijkheden waren. Op basis van zijn ervaring hebben we besloten de badkamer met beton ciré te stuccen en de vloer daar te tegelen. We konden kiezen uit vele kleuren en hij maakte eerst een proefstaaltje voor ons zodat we precies wisten wat we konden verwachten. Door kimband in de hoeken aan te brengen en ook nog te kitten na afloop hebben we 100% zekerheid dat alles waterdicht is. Het verdere stucwerk in de rest van het huis is super, ook als de zon laag staat is alles perfect! Een groot compliment dus aan Stucstad.nl

Goedhart

Rijsbergen, 29 april 2015

Wist u dat…..?

  • Wij ook professioneel schilderwerk voor binnen en buiten leveren? Onze stucadoors zijn bovendien getraind in de laatste technieken zoals kalkverf, krijtverf, beton ciré, vliesbehang, glasvezelbehang en nog veel meer!

´Heel tevreden´

Ik ben heel tevreden over Stucstad, de prijs/kwaliteit was super. Ze waren makkelijk in de omgang en heel duidelijk over wat wel en wat niet kon. Als ik mijn hele verbouwing met mensen zoals Martijn had gedaan dan had me dat een hoop zorgen gescheeld. Zeer strak allemaal en zeer vakkundig. Stucstad, enorm bedankt.

Van der Haar

Den Haag, 9 november 2014

Hoeken ingesneden

Martijn heeft in onze jaren ´30 woning vrijwel alle plafonds en wanden gestuckt. Het huis was om meerdere plaatsen verzakt en het was een uitdaging om alles haaks te krijgen. Toen de installateur de keuken kwam inmeten was hij onder de indruk van hoe haaks de muren waren. Op de plafonds wilden we platte plinten, deze zijn heel mooi geworden! Martijn heeft de hoeken allemaal ingesneden en afgekit, en we hebben tot op de dag van vandaag nog geen scheurtje ondekt. Hij werkte schoon, ruimde alles netjes op en alles was netjes in de offerte beschreven. Een goede vakman!

Jessica Sneijder

Oirschot, 13 april 2014

Zoekt u een professionele stucadoor?

 

Bel GRATIS:


0800 - STUCCEN


06 - 34 19 00 69

U ontvangt snel een gratis offerte!

Nieuwbouw-woning

We zijn bij Stucstad uitgekomen door een ander stel dat ook een huis in onze nieuwbouwwijk heeft gekocht en die al werk van Stucstad hadden gezien. Martijn is bij allebei de kijkdagen geweest om advies te geven en met ons mee te denken. Hij maakte een overzichtelijke offerte waarin alles netjes was vermeld en de prijs was ook goed, dus dan is de keuze makkelijk gemaakt. We kregen de sleutel uiteindelijk 2 maanden later dan gepland was. Voor ons lastig, maar ook voor Martijn dachten we, maar deze ging heel flexibel om en had genoeg capaciteit in zijn netwerk om gewoon keurig op de geplande datum ons huis te stuccen en latexen. Hij heeft ook de trappen gelakt en beton ciré in de badkamer en toilet gemaakt. Omdat we meerdere diensten afnamen hebben we een mooie projectkorting gekregen. Ook onze buren zijn heel tevreden over het werk en we hebben Stucstad al aan meerdere andere buren geadviseerd. Dank voor het vakwerk!

Larissa

Boxtel, 31 januari 2019

50 m2 schuurwerk

Ik was blij dat ik Martijn had gevonden, want het is moeilijk om iemand te vinden die mooi schuurwerk maakt. Eerst is het plafond mooi strak getrokken en daarna is het plafond geschuurd en de muren in de spachtelputz gezet. Ik kan stucstad.nl zeker aanraden!

van Poppel

Dongen, 31 december 2018

Spachtelputz in gang en trapgaten

Aan de hand van voorbeelden die Martijn had meegenomen konden we de juiste korrelgrootte bepalen. Martijn heeft netjes gewerkt, de hoeken zijn mooi strak en hij heeft ook alles netjes opgeruimd en afgevoerd. Wij geven Martijn een 8.

Suusje021

Rosmalen, 14 december 2018

200 vierkante meter spackspuiten

Stucstad.nl kon meteen beginnen. De mannen werkten hard door waardoor alles binnen een mum van tijd klaar was en de rest van de verbouwing mooi door kon gaan. Echte vakmensen en ook nog eens een eerlijk prijs. Top!

Suzan

Oosterhout, 22 oktober 2018

Wist u dat…..?

  • Stucstad.nl ook beton ciré maakt in de natte ruimtes en op vloeren?

´Goed advies gekregen´

Stucstad heeft de plafonds gestuckt en de wanden behangen met vliesbehang en geverfd. Keurig gewerkt we zijn zeer tevreden. Klein minpuntje, het schoonmaken had wat beter gekund.

Droogers

Oosterhout (Nb), 26 augustus 2018

Gietvloer

Via de leverancier kwamen we bij stucstad uit die onze gietvloer kon maken. Alles is goed uitgelegd en het resultaat is perfect.

+ topkwaliteit

+ klantgerichtheid

– redelijk prijzig maar wel goed

Matheusen

Numansdorp, 28 juni 2018

Leem in de woonkamer

Vooraf dacht ik dat is wel duur, maar achteraf ben ik heel blij dat ik het gedaan heb. Het De leem heeft een mooie natuurlijke uitstraling en straalt rust uit.

@martijn: kan ik ook een foto uploaden?

Martijn en Chantal

Nuenen, 30 april 2018

Martijn is altijd op tijd aanwezig, hij heeft een compleet pakket van diensten. Wij hebben het stuccen en schilderen (muren en kozijnen) aan hem toevertrouwd. Voor een hele scherpe prijs hebben wij een hele goede kwaliteit gekregen. Zijn stucwerk is top, en met het sauzen werkt hij heel precies. Wij hadden al eerder werk van Stucstad gezien dus het was geen verrassing!

Kimmetje34TZ

Utrecht, 29 januari 2018

Stucstad heeft echt vakwerk geleverd!

Ik kreeg het telefoonnummer van Stucstad via mijn aannemer en Martijn was heel duidelijk over zijn werkwijze. Hij is zijn afspraken nagekomen en de prijs was ook de beste. BEDANKT STUCSTAD!!

de Jong

Ulvenhout, 18 december 2017

Stucadoren van de keuken

Ik zocht een professioneel stucadoorsbedrijf voor onze oude keuken die we wilden vervangen. StucStad.nl heeft de muren vlak gemaakt en precies haaks (met stelling van Pythagoras 😉 De keuken paste precies en we hebben er keiveel plezier van! Een stucadoorsbedrijf waardig hoor!

Annelies en Daan

Breda, 1 september 2017

Spackspuiten van de plafonds 

Ook meteen geschilderd en alles was zoals verwacht tiptop in orde.

Familie Beerens

Best, 21 okotber 2018

Metal stuc van de bar

De bar in de keuken is voorzien van een messingkleurige stuclaag. Het is 1 strak geheel geworden zonder naden, echt supergaaf! 

Broekman

Spijkenisse, 11 juli 2017

Zoekt u een professionele stucadoor?

 

Bel GRATIS:


0800 - STUCCEN


06 - 34 19 00 69

U ontvangt snel een gratis offerte!

Ombouw van de keuken 

Stucstad heeft ons nieuwbouw huis mooi gestucadoord en ook de ombouw van de kasten voor de keuken.

Het was daarna wel veel schoonmaken maar ik ben heel tevreden!

Mw. Jacobs

Voorburg, 16 juni 2018

Net allround stucwerk van Martijn!

Hij heeft ook een aantal muurtjes van kalkzandsteen blokken gemetseld.

Complimenten!

Martin Koster

Hilvarenbeek, 15 februari 2017

Zolder verbouwd

Omdat wij een kleine verwachten hebben we Stucstad gevraagd om onze zolder te verbouwen. We zagen dat ze meer doen dan alleen stuccen. Ze hebben de plafonds eerst goed geisoleerd en vervolgens alles afgetimmerd en een tussenwand van gipsplaten met isolatie gemaakt. Een relatie van Martijn heeft de ketel verplaatst naar de vliering, zodat we nu een extra kamer erbij hebben. De verbouwing is echt een meerwaarde voor ons huis meteen dus we zijn er dik tevreden over. Eeen dikke 10 voor Stucstad! Ik zal Stucstad aan iedereen aanraden.

K. Damen

Schiedam, 30 november 2016

Herstel van afgebladderde verf

Wij wilden onze woonkamer van ons jaren ´30 huis opknappen. De verf bladerde van het plafond en er zaten overal scheuren. Ook de lak op de kozijnen en deuren moest opnieuw. Stucstad had snel een duidelijke offerte en het resultaat was helemaal naar wens!!! Klasse Stucstad!

Esther en Remco

Moerdijk, 8 januari 2016

Beton stuccen badkamer

Wij waren op zoek naar iemand die Tadelact kon maken. Uiteindelijk kwamen we bij Stucstad uit. Martijn adviseerde om beton ciré te gebruiken omdat je daarmee zo goed als hetzelfde resultaat kon krijgen voor een stuk goedkopere prijs. We konden de kleur goed uitkiezen en ook de ´tekening´. Het hele proces verliep heel professioneel. Achteraf gezien was beton ciré veel handiger om te kiezen dan tadelact.

John & Priscilla

Dordrecht, 16 augustus 2015

Waarom Stucstad.nl?

  • Altijd binnen 1 week een duidelijke offerte
  • Wij zijn er op de dag die we afspreken
  • Scherpe tarieven
  • Hoge klanttevredenheid
  • Garantie

Zelf proberen te stucen

Ik heb geprobeerd zelf onze slaapkamer te stuccen en ben vol enthousiasme begonnen. Na 2 uur ben ik ermee gestopt, ik kreeg de muren niet recht en gelijk. Via-via wist ik van Stucstad.nl, ik heb ze gebeld en de situatie uitgelegd. Martijn kwam meteen kijken en heeft het werk overgenomen. Het ziet er dan zo makkelijk uit. Omdat de prijs scherp was heb ik meteen gevraagd om de andere slaapkamers mee te pakken en het resultaat is schitterend. Het sauzen heb ik zelf gedaan maar het lakwerk voor buiten dit voorjaar laat ik ook door Stucstad doen. Dank voor de hulp, ik weet je te vinden in de toekomst!

Marijnissen

Galder, 25 maart 2015

Kalkverf slaapkamers

Ik had op TV gezien van kalkverf en heb Stucstad naar de mogelijkheden gevraagd. Het resultaat is echt super geworden! 

L. Willems

Made, 7 januari 2015

Kozakken Boys – Renovatie van de kleedkamers

In samenwerking met de tegelzetter heeft Stucstad de kleedkamers opnieuw gestuckt. Het ziet er allemaal erg strak uit!

Dhr. Visser

Werkendam, augustus 2018

‘Zeer aan te bevelen!’

Ik wil graag een erg prettige ervaring delen met Stucstad.nl. Het was hoogstaande kwaliteit stucadoorswerk, goed uitleg, zeer strakke planning, en ook een fijn netwerk zodat ik ook gelijk een loodgieter en tegelzetter gevonden had. Sympathiek in de omgang, komt de afspraken na en laat de boel netjes achter en voor een schitterend resultaat. Zeer aan te bevelen!

Julie B.

Vught, 16 januari 2014

Bel ons!


0800 - STUCCEN
(0800 - 788 22 36)

Over ons


Stucstad.nl is een professioneel Bredaas stucadoorsbedrijf dat haar oorsprong vindt in 2012. De werkzaamheden van ons team van vaste stucadoors zijn inmiddels uitgegroeid tot geheel Noord-Brabant en ver daarbuiten.

©2019 Stucstad.nl | Privacy verklaring |Algemene voorwaarden> | Realisatie Pica2Studio.nl