Deel dit item

Trends in stucadoorsland

Wat is trendy?

Wilt u uw huis renoveren? Of heeft u net een nieuw huis gekocht? Stucwerk kan veel meer zijn dan alleen het glad maken van de wanden en plafonds. Door de juiste materialen en kleuren te gebruiken, kunt u een ruimte volledig omtoveren!

Beton ciré

Beton ciré op de vloer wordt steeds populairder en wint het steeds vaker van de wat killere gietvloer. Ook het toepassen van een decoratief stucwerk op kleur is populair en kan een ruimte of een ombouw een chique uitstraling geven. Ook erg trendy is het stuccen van de toilet en delen van de badkamer die niet in direct contact staan met water.

Meer zachte kleuren

De afgelopen jaren zijn veel kozijnen zwart gelakt en zijn veel zwarte stalen kozijnen geplaatst. In klassieke jaren ´30 huizen geeft dit nog wel eens een onrustige mix van oud en nieuw. Mijn voorspelling is dat daarom de trend van accenten zich doorzet, maar dat de kozijnen rustiger worden en in plaats daarvan meer muren worden geverfd in een rustige kleur.

Behangen blijft trendy

Omdat er zoveel aanbod is van trendy behang, is de verwachting dat ook in 2020 veel mensen zullen kiezen om enkele muren in diverse kamers te behangen.

Wij geven u graag advies

Betrek ons in een vroegtijdig stadium. Dan kan ik u veetellen over ons complete dienstenaanbod. Stucstad.nl kan namelijk ook de afbouw van uw woning verzorgen. Wij maken dan binnenwanden van hout of metal stud en werken die af met isolatie en gipsplaten.

Ook het plafond kunnen we voor u verlagen en ook maken wij koven, kasten en ombouwen. Van aftimmeren tot verven, het is fijn om 1 aanspreekpunt te hebben. Dat levert de hoogste kwaliteit omdat 1 partij volledig verantwoordelijk is en werkt het handigst voor uw planning!

Klik <hier> voor meer blogs!

De trends

R

In 2020 trending

  • Meer muren in kleur
  • Plafond + muur in neutrale kleur
  • Natuurlijke tinten
  • Rustige prints in behang
  • Beton ciré vloeren
Q

In 2020 uit de mode

  • Zwarte kozijen
  • Taatsdeuren
  • Gietvloeren