Deel dit item

Stucadoors & schoonmaken…

Wij laten uw huis netjes achter!

Stucadoors staan er helaas niet om bekend dat ze de boel altijd netjes achterlaten. Stucstad.nl doet dit wel! Wij zorgen ervoor dat alles goed wordt afgedekt, zowel de vloeren als de wanden. Ook meubels kunnen wij voor u inpakken. Want wij begrijpen dat uw huis en uw spullen u dierbaar zijn.

Wij dekken goed af…

In de nieuwbouw worden vaak vensterbanken van natuursteen geplaatst. Deze dekken wij altijd goed af, zodat het gips geen vlekken kan achterlaten en zodat er geen krassen van het gereedschap in komen. Ook tegelwerk, deuren en ramen worden goed ingepakt.

en dekken nog meer af…

Bij andere kwetsbare ondergronden, zoals draagbalken van onbewerkt eiken, dan zorgen wij dat alles goed wordt ingepakt met waterdichte folie. En waar nodig dweilen wij de vloeren een keer voor u, en spuiten ik de uw stoep schoon met de hogedrukspuit.

… en maken schoon!

´Helaas is niet altijd te voorkomen dat er wat viezigheid ontstaat. Gelukkig geeft gips over het algemeen geen vlekken. En mocht er een witte sluier achterblijven na het schoonmaken, dan is deze eenvoudig te verwijderen met schoonmaakazijn dat in elke supermarkt te koop is.

Klik <hier> voor meer blogs!

Onze service:

R

Leggen van stucloper

Afplakken van ramen en deuren

J

Afvoeren van afval en schoonmaken