Deel dit item

Nieuwbouw: onze speciale aanpak!

De specialiteit van Stucstad.nl

Onze specialiteit is het stuccen in de nieuwbouw. Door onze jarenlange ervaring weten wij goed hoe de huizen in de nieuwbouw worden gebouwd en hoe deze het beste gestuct kunnen worden voor het mooiste blijvende resultaat.

Goede planning

Ik hanteer altijd een erg klantgerichte planning. De opleverdatum van nieuwbouw-woningen is vaak onzeker. De aannemer geeft meestal slechts een indicatie van een opleverdatum in een bepaalde maand: de daadwerkelijke datum wijkt in de praktijk nog wel eens één of meerdere weken af. Ik zorg altijd dat ik genoeg speelruimte heb in mijn planning om deze variatie op te vangen. U kunt altijd op me rekenen!

Voorkomen van scheuren

De manier waarop nieuwbouw huizen worden gebouwd, geeft een risico op scheuren, doordat de woning na oplevering eerst nog moet zetten. Om dit te voorkomen gebruik ik extra wapeningsgaas op de kwetsbare plekken. Een voorbeeld is de rand tussen de muren en het plafond. Deze snijd ik na het wapenen en stuccen in met een scherp mesje. De ontstane naad kit ik vervolgens af, zodat de scheur achter de kit blijft.

Latex spuiten

Wanneer uw woning is gestuct zal hij ook geverfd moeten worden. Ik gebruik hiervoor een professionele pomp. Het grote voordeel is dat ik hiermee een streeploos resultaat kan garanderen. Bijkomend voordeel is dat we sneller werken dan met een roller en u dus een scherpe prijs kunnen aanbieden. Mag ik bij u stuccen en latex spuiten, dan kan ik u tevens een mooie pakketkorting aanbieden.

Meer dan alleen stuccen

In uw nieuwbouw-woning wilt u misschien ook zo´n mooie beton ciré (beton look) vloer. Of u wilt de schuine wanden van de zolder meteen geverfd hebben. En ook de trappen moeten nog worden gelakt. We kunnen ook nog die ene muur in de woonkamer voor u behangen. Heeft u nog meer verzoeken? Wij helpen u uit de brand! U heeft 1 aanspreekpunt, wat de planning veel makkelijker maakt.

Kies voor ervaring!

Kies dus voor onze ervaring! Kies voor Stucstad.nl ! Ik heb voor u vele referenties van eerdere soortgelijke werken in nieuwbouw-projecten bij u in de buurt! En wanneer u bovendien een andere klant in uw nieuwe wijk aandraagt, krijgt u een leuke extra korting!

Klik <hier> voor meer blogs!

Ons diensten aanbod

}

Enkele voorbeelden:

  • Glad stucwerk
  • Kasten, koven & ombouw
  • Latex spuiten
  • Behangen
  • Lakken van trappen, zolder
  • Beton ciré vloeren
  • Beton ciré in de badkamer
  • En nog veel meer…