Deel dit item

Stuccen in de toilet

Een heuse trend

Steeds meer mensen vragen me om de toilet meteen mee te stucen. En dat is begrijpelijk ook. U hoeft geen tegels meer uit te zoeken én geen goede tegelzetter meer te vinden. U spaart geld uit en uw toilet heeft een hele mooie moderne uitstraling!

Kans op beschadigingen

Wat ik wel moet vermelden is dat stucwerk natuurlijk niet zo stevig is als tegelwerk. De kans op beschadigingen en vuil op de muren is groter met stucwerk. Daarom zult u de muren wellicht een keer opnieuw moeten verven.

Stuccen van de ombouw

Ook de toilet-ombouw kan ik voor u stuccen. Ik weefsel de voorkant dan volledig in, zodat scheurvorming voorkomen wordt. Ik adviseer u wel om bovenop de ombouw een plank te bevestigen van bijvoorbeeld natuursteen of hout. Zo voorkomt u dat een evetuele scheur op de hoek van de ombouw als gevolg van de belasting van de toilet zichtbaar wordt.

Werk op uurbasis

Wanneer deze plank voor het stuccen geplaats is, wordt deze als het ware ‘ingestuct’ en zijn er geen naden langs de zijkanten zichtbaar. Dit is een mooi resultaat. Het stuccen van een toilet neem ik altijd aan op uurbasis, omdat deze meters altijd erg bewerkelijk zijn en ik de muren extra naloop omdat u er met uw ogen bovenop zit!

Klik <hier> voor meer blogs!

Kies voor ervaring!

}

Eenvoudig

U hoeft geen tegfels uit te zoeken en een goede tegelzetter te gaan zoeken

Modern

Ik maak voor u de natuurlijk look, zonder afdrukken van de spaan en zo bont of rustig als u wilt

Goedkoop

U spaart de kosten voor de tegels uit