Deel dit item

Ronde profielen

Toogprofielen

Door plastic toogprofielen te gebruiken is het mogelijk om het stucwerk rond te maken. Een leuk voorbeeld is het onderstaande bad dat is gestuct met beton ciré.

Ondergrond op maat

Eerst zijn wedi-platen rondom gemaakt, waarop de toogprofielen zijn vastgemaakt. Vervolgens is een eerste laag beton ciré aangebracht.

Diverse vormen mogelijk

Na veel schuren en het aanbrengen van de tweede laag is de ombouw afgelakt met 2 lagen twee componenten lak.

Ronde ramen en doorgangen

Een andere mogelijkheid is om ronde ramen af te werken. Door flexibele plasticen stucstops te gebruiken is het zelfs mogelijk om de dagkant van het raam schuin af te stuccen, waardoor een facetrand ontstaat.

Precisie door gebruik van mallen

Op de volgende foto kunt u een doorgang zien waar eerst twee deuren zaten. De deuren zijn verwijderd en de hoeken zijn rond gemaakt met behulp van een mal en plasticen hoekprofielen.

Naadloze overgangen

De kunst is om een perfect ronde omtrek van de ronding te maken en de aansluiting van het ene profiel naar het andere naadloos te laten overlopen. Profielen sluiten wij daarom aan op de rechte stukken.

Nauwkeurig voorwerk

Belangrijk is dat het voorwerk nauwkeurig is uitgevoerd. In de onderstaande foto is te zien dat de poriso-blokken mooi recht zijn afgeslepen en in een symmetrische ellips-vorm.

100% resultaat

Vervolgens is het resultaat van het stucwerk ook 100 procent.

Kies voor kwaliteit!

Zo ziet u dat er veel mogelijk is met hoeken en randen! Kies voor kwaliteit, kies voor Stucstad.nl !

Klik <hier> voor meer blogs!

Mogelijkheden

}

Geschikt voor:

  • Doorgangen
  • Ombouwen
  • Nisjes
  • Ramen
  • En meer!