Deel dit item

Latex spuiten: een prachtig resultaat!

Voorkom strepen!

U kent het wel. U wilt u woonkamer opnieuw verven, maar bent bang dat u weer van die lelijke strepen op het plafond krijgt. De oorzaak hiervan zit hem vaak in meerdere zaken, zoals een slechte kwaliteit muurverf, een slechte techniek en het vergeten van de voorstrijk.

Professionel latexpomp

Ik gebruik een professionele latexpomp in combinatie met professionele verf. Daarmee garandeer ik u een streeploos resultaat! Latex spuiten is op zich weer een techniek op zich. Het vereist de nodige ervaring op het gebied van techniek en instellingen van de pomp.

Voorbereiding

Maar ook de voorbereiding is belangrijk. Voordat wij voorstrijken, zetten wij alle gaatjes en naden en scheuren dicht en lopen wij alle oppervlakken na met een grote schuurmachine met stofafzuiging.

Optimale dekking met 2 lagen latex

Vervolgens plakken we alles goed af en kitten we de naden die anders zichtbaar blijven. Daarna spuiten wij de ruimtes in een moeite met 2 lagen latex. Op deze manier heeft u een resultaat dat op geen enkele andere manier haalbaar is. U woning schittert!

Buiten latex spuiten

In sommige gevallen is het ook handig om buitengevels te spuiten met de latex pomp. Muren met erg veel structuur zijn met een roller vrijwel niet dekkend te verven, met de latex pomp is dit een fluitje van een cent!

Klik <hier> voor meer blogs!

De voordelen:

G

Geen oneffenheden

Door voor te schuren en door de filters in de pomp zijn er geen oneffenheden

T

Gaten worden weggewerkt

Gaten, naden en scheuren worden dichtgezet

}

Snelheid

Met de latexpomp kunnen wij sneller werken

Prijs

I.c.m. stucwerk krijgt u een pakketkorting!